Page 1 of 1

Job Costing Plugin

Posted: Tue Nov 03, 2015 7:21 am
by Vmax549
Here is teh Job Costing plugins. Unzip it into teh Plugins directory then restart Sheetcam it should show up in the plugins.

input the specifc values for the material table and the Cost of units table .

Then apply a material name in your job to the material used.

When you run the plugin it uses a built in post to calculate teh cost of the part.

(;-) TP

Posted: Thu Nov 05, 2015 2:00 am
by WyoGreen
I tried out this plugin, but all I get is an error screen when I try to Price out my Job.

Steve

Posted: Fri Jan 01, 2016 11:48 am
by matze-atze-sch
Hey,

Where can I apply a material name in my job to the material used?

Get the same error like Steve...

Thanks,

Marcel

Posted: Sun Jan 03, 2016 10:29 am
by Les Newell
Try using the latest development version. I think that plugin is using a function that is only available in recent dev versions.

Posted: Sun Jan 03, 2016 4:17 pm
by WyoGreen
Yea, you have to use the development version for this to work.

Steve

Posted: Wed Jan 06, 2016 10:48 pm
by matze-atze-sch
OK, thanks, I wil try it tomorrow!

LG Marcel

Posted: Mon Jan 11, 2016 5:20 pm
by matze-atze-sch
OK,

I have try it, but i got a new Error...

The only thing I changed, I copy the "de" Language Files, so I have the Dev. Version in German.

Posted: Wed Feb 03, 2016 11:22 pm
by matze-atze-sch
Hey,

ok, the Plugin work now,
but I had to copy the message.mo and edito.mo from the de Language Folder to the en Folder, so when I set the Language in SheetCam to English, I´ve got it in German.
If I use the Files from the de Language Folder, the Plugin doesn´t work.

Best regards

Marcel

Posted: Sun Jun 12, 2016 7:12 am
by mariusl
Hi Terry
Tryning to use this plugin but I get an error as below:

Lua: Error while running chunk
...tCam TNG Development\plugins\SCJobCost\ScJobCost.lua:192: attempt to call field 'Show' (a nil value)
stack traceback:
...tCam TNG Development\plugins\SCJobCost\ScJobCost.lua:192: in function <...tCam TNG Development\plugins\SCJobCost\ScJobCost.lua:191>

It comes from this piece of code.

panel:Connect(ID_MCedit_BUT, wx.wxEVT_COMMAND_BUTTON_CLICKED,
function(event)
MCE.Show()
mainframe:Iconize(false)
end )

Posted: Mon Jul 18, 2016 1:57 am
by Vmax549
Sorry but I NO longer have access to a licensed SheetCam package. Teh machine we had that used it was sold with all teh hardware and software that went with it.

So without a usable copy of the software there will be no more attempts at plugins or fixes or updates for plasma based functions.

Sorry, (;-) TP