Does not support Russian language

When choosing Russian language displays a message “Unexpected token,”, 000000 "found at position 2.
When you save a file postcode in Russian on an error 1142.

russian language(ru.mo) is damaged!
Generate pleas from ru.po to ru.mo again.
thank you!
sory for my english…


p.s.
crashsystem PRIVET IZ BELORUCII

Looking through my records I cannot find a good russian translation. Would you be willing to help me create a new one?

Maybe make the translation file, so that you can edit it yourself?

You can edit any language file for themselves. For this it is necessary .mo (compiled) to convert to .po (text)Thorwing is that ru.mo damaged and re-create it from scratch takes a lot of time: (If only the admin posted ru.po source, you can edit it was used each for themselves and put it on our own versions …

The problem is that I don’t have a good Russian po file. If you go to the SheetCam installation folder then look in the Languages folder you will find a pot file to create a new translation. This link http://www.sheetcam.com/language shows some instructions on how to create po and mo files from the pot file.

began to translate into Russian
translated the main menu and a bit more
faced with a problem - I can not translate the rows in window “Simulation”

another problem - the windows with my Html code shows

I will fix the pause/resume button in the next release. The strange translations for ‘torch on’, ‘wating’ and ‘feed rate’ are in the po file.

another problem - the windows with my Html code shows

Have you changed anyhing in the html files?

because if I enter the Russian translation of the letters on these lines that they do not appear (NUL strings)

another problem - the windows with my Html code shows

Have you changed anyhing in the html files?[/quote]

i don’t edit html files
what engine you used to display html?
if the “Intenrnet Explorer” can I just have it in a damaged windows… :frowning:

The strange translations for ‘torch on’, ‘wating’ and ‘feed rate’ are in the po file.

because if I enter the Russian translation of the letters on these lines that they do not appear (NUL strings)

I tried substituting a random Russian word and it worked. Could you post the .po file demonstarting the NUL strings.

another problem - the windows with my Html code shows

I have been investigating this and I cannot replicate the problem no matter how hard I try. Does it only affect the tutorial introduction or does it also affect the main help file?

all help topics display html code :frowning:

I looked at a second operating system (windows 7) and there is no bug html help, so it’s a bug of my windows xp… :unamused: