Search found 286 matches

by Davek0974
Tue Jan 28, 2020 3:30 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Modifying a post...
Replies: 4
Views: 1542

Re: Modifying a post...

Hi For some reason, the code i posted is corrupted, there are lots of figures and junk in there - it will not work, Her is my own post file, you can study and take what you like but note it will NOT work for you directly because i have a very custom setup here. DTHC-HYT-TAP-rev11B With Pauses.scpost...
by Davek0974
Mon Jan 06, 2020 1:13 pm
Forum: Chat
Topic: No Illustrator? No Problem...
Replies: 0
Views: 5288

No Illustrator? No Problem...

Hi all, Just in case any plasma cutter user is looking for a more affordable software package than Adobe Illustrator that can work with Illustrator files, layers, paths, images, export DXF files and more, try a program called "LightBurn" its designed for laser cutters but having just lost my Illustr...
by Davek0974
Fri Jan 03, 2020 3:05 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Update - tool numbers gone?
Replies: 12
Views: 537

Re: Update - tool numbers gone?

Les Newell wrote:
Wed Dec 11, 2019 1:53 pm
Yes, that is correct. If you manually change the name, that name will be kept.
Sorted nicely, thanks. :P
by Davek0974
Wed Dec 11, 2019 1:26 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Update - tool numbers gone?
Replies: 12
Views: 537

Re: Update - tool numbers gone?

Ok great,

so it should revert to how it was before?

I have no tools without numbers.


Dave
by Davek0974
Wed Dec 11, 2019 12:22 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Update - tool numbers gone?
Replies: 12
Views: 537

Re: Update - tool numbers gone?

Les Newell wrote:
Wed Dec 11, 2019 12:03 pm
Dave, do you let SheetCam automatically generate the name?
If i recall correctly, yes i would have
by Davek0974
Tue Dec 10, 2019 10:06 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Update - tool numbers gone?
Replies: 12
Views: 537

Re: Update - tool numbers gone?

I'll give it a -1 as i used the numbers a lot, could have been a user choice tick-box option.
by Davek0974
Tue Dec 10, 2019 6:59 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Update - tool numbers gone?
Replies: 12
Views: 537

Update - tool numbers gone?

Hi all,

just had an update on the TNG version, it seems my tool numbers have disappeared from the Tool option list in the jet cutting form??

Can we get them back, i recognise my main tools by number now :|
by Davek0974
Mon Aug 19, 2019 8:46 pm
Forum: New features
Topic: Tool additions
Replies: 7
Views: 1957

Re: Tool additions

Les Newell wrote:
Mon Aug 19, 2019 3:58 pm
Not many people expressed an interest so it's pretty low on the to-do list I'm afraid.
Fair enough, i'll keep my fingers crossed ;)
by Davek0974
Sun Aug 18, 2019 5:55 pm
Forum: New features
Topic: Tool additions
Replies: 7
Views: 1957

Re: Tool additions

Any updates on this Les?

Still impossible?

:P
by Davek0974
Thu Aug 08, 2019 1:45 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Odd behaviour on first job loading
Replies: 18
Views: 1096

Re: Odd behaviour on first job loading

Thanks Les,

Its working and thats all that matters, working very nicely now :P :P
by Davek0974
Sat Jul 20, 2019 5:23 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Odd behaviour on first job loading
Replies: 18
Views: 1096

Re: Odd behaviour on first job loading

Thanks Les, good to know.

Is there a specific reason that the DEV version behaves (in my case) far better than the stable one, in regards to my original problem??

I'm glad it does but interested to know why or how :)
by Davek0974
Sat Jul 20, 2019 9:06 am
Forum: Problems and questions
Topic: Odd behaviour on first job loading
Replies: 18
Views: 1096

Re: Odd behaviour on first job loading

Ok so the DEV version certainly does seem to have fixed my issues, works perfectly every time and I have tried to make it fail but no luck :) I will stick with the DEV version now. The only oddity i can see is where you have a part on a job highlighted, then select "New Part", the part that was high...
by Davek0974
Tue Jul 16, 2019 1:04 pm
Forum: Problems and questions
Topic: Odd behaviour on first job loading
Replies: 18
Views: 1096

Re: Odd behaviour on first job loading

Ok thanks i was a bit concerned as I store my jobs as steel sheet numbers - i never use a whole sheet in one go so the job gets stored and built up etc until the sheet is done then i start a new file. I didn't want to continue on the DEV version if would alter my files in a way the regular app could...
by Davek0974
Tue Jul 16, 2019 10:45 am
Forum: Problems and questions
Topic: Odd behaviour on first job loading
Replies: 18
Views: 1096

Re: Odd behaviour on first job loading

Fixed the tools - uncheck "Automatically generate name" in the tool table and re-import :P

So last question is are the job files usable between dev and stable versions?
by Davek0974
Tue Jul 16, 2019 7:11 am
Forum: Problems and questions
Topic: Odd behaviour on first job loading
Replies: 18
Views: 1096

Re: Odd behaviour on first job loading

Hi again It seems ok so far, only issue i have is that when i imported my tool box, it changed all the names? I used to have "T100 3mm Mild Steel 45A" Now I have "T100 Plasma 1mm Kerf" Can i change something and re-import??? Also is it ok to use my existing JOB files etc if i might want to go back t...